Add new comment

محمد احدی پرست

Wed, 10/29/2014 - 03:30

با سلام و با تشکر از یادداشت خوب شما جناب دکتر
بر پایه ی مشاهدات و تجارب من بنظر می رسد خودشیفتگی در مدیریت تا حدی موجب بهبود عملکرد مجموعه ی تحت مدیریت می شود، زیرا برخی ویژگی های افراد خود شیفته همچون توجه نکردن به احساسات دیگران، نگاه ابزاری به آنها و توقع زیاد از دیگران موجب تمرکز مدیر بر اهداف و تلاش برای افزایش راندمان به هزینه ی نارضایتی مجموعه ی تحت مدیریت می شود. در نتیجه پیشرفت کارها (ی مکانیکی) در تیم با سرعت و با بازده ی خوبی انجام می شود. همچنین غالب شدن جدیت و قاطعیت فرد خودشیفته بر رسیدن به هدف موجب غلبه بر موانع انسانی موجود در تیم (بخصوص در ایران) و به نتیجه ی مطلوب رسیدن می شود که این امر تا حدی رضایت از دست رفته ی کارکنان در اثر عدم توجه کافی به خواسته های آنان را باز می گرداند.
به عنوان نتیجه گیری بنظر میرسد ویژگی های خودشیفتگی در مراحلی همچون مراحل اولیه ی شکل گیری و رشد کسب و کار بیشت از "مانع بودن"، "کمک کننده" باشد، و کارآفرین خودشیفته بتواند کسب و کار خود را از مراحل چالش آفرین اولیه بیرون بیاورد. اما پس از ثبات نسبی بیزینس این ویژگی احتمالا موجب نارضایتی اعضای تیم خواهد شد و هزینه های آن بر منافع آن غلبه کند.
نظر شما در این مورد برای بنده آموزنده خواهد بود
سپاس

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.